Tips för en härligare semester

Cabba ner, gå på upptäcktsfärd, slå ner tältpinnarna, tänd grillen, kasta loss, trampa iväg eller luta dig helt enkelt bara tillbaka. Med rätt försäkringar kan du koppla av ordentligt på semestern.

Stenskottsplåster

Stenskott minskar glasets hållbarhet vid skada och stödet för krockkuddarna försämras, vilket kan påverka säkerheten vid en eventuell krock. Se därför till att alltid ha ett stenskottsplåster med dig i bilen.

Beställ gratis

Beställ grönt kort

Försäkringsbolag i stora delar av Europa samarbetar för att du ska kunna köra fritt mellan länderna med din trafikförsäkring – och ditt gröna kort. Det betyder att du får rätt till ersättning om skadan har orsakats av ett utländskt fordon. Ta med kortet på resan! Det är gratis.

Beställ

Få bukt med lukt

Röklukt och andra otrevliga dofter försvinner med ättika. Ställ en skål med 24-procentig ättika i kupén över natten. Byt även alla kupéfilter då och då. Aktivt kol i filtren suger upp dålig lukt och förhindrar mögeltillväxt. De motverkar också att pollen, ozon och andra skadliga ämnen tar sig in i bilen.

Aldrig mer kaos

Lägg bort surfplattorna! Här är lekarna som gör bilresan lite roligare. Du slipper kaos, tjat och gnäll i baksätet. Kanske blir du sugen på att köra några extra mil?

Till lekarna!

Smultronställen

Vi på Vardia har mängder av tips på härliga smultronställen som vi gärna delar med oss av. Vad sägs om lavendelfestival på Österlen? Lyxhotell bland trädtopparna? Eller Slussens pensionat på Orust?

Fler tips!

Spara pengar

Det finns många fördelar med våra försäkringar. Du får snabb hjälp, så att du kan lägga din värdefulla tid på annat. Dessutom tror vi att du kan spara en slant på att flytta försäkringarna till oss. De pengarna kan du göra roligare saker för i sommar.

Ring för att teckna försäkring. Vi kan samtidigt kontrollera att du inte är dubbelförsäkrad eller saknar viktigt skydd.