Bostadsförsäkringen

I SAMARBETE MED

Förmånliga försäkringar

Alla behöver en bra försäkring för sitt boende, oavsett om du bor i hyresrätt, bostadsrätt, radhus eller villa. Bostadsförsäkringen är en förmånlig och omfattande försäkring till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi har även försäkringar för fritidshus, bil, båt, släp, husvagn, husbil, liv, sjukdom, sjukvård, barn, olycksfall, långresa samt särskilda objekt. Naturligtvis kan du även få en offert på dessa försäkringar. Jämför gärna med din befintliga försäkring! Försäkringarna är ett samarbete mellan Söderberg & Partners och Vardia Försäkring.

Goda råd

Vår Kundservice hjälper dig gärna till rätt försäkring för dina behov.

På topp

Vår Hemförsäkring har topprankats i Konsumenternas försäkringsbyrås jämförelse.

20% rabatt

Vi vill gärna att du samlar dina försäkringar hos Vardia. Det kan ge dig upp till 20 % rabatt på dina försäkringar.

Köp försäkring! Ring till Vardias kundservice så hjälper vi dig.

Medlemspris

Som medlem i Brandmännens Riksförbund, Sveriges Yrkesmusikerförbund eller Riksförbundet Frivilliga Samhällsarbetare, eller om du är boende i Gavlegårdarna får du extra förmånliga priser när du tecknar Bostadsförsäkringen. Ring till oss på telefon 08-501 103 33 för att få din rabatt. Vi hjälper dig även att se över övriga försäkringsbehov.

Hos oss kan du teckna riktigt bra försäkringar till lägre priser. Skydda bilen, hemmet & villan till exempel.

Klicka på bilderna nedan för att komma vidare till information om våra försäkringar.

Objekt

Långresa

Betala enkelt med autogiro! Att betala räkningarna med autogiro är både tryggt och säkert. Dragningarna görs i tid, varje månad, utan krångel.

Ring oss gärna

Vi tycker om att prata med våra kunder och tror att vi kan hjälpa dig bättre så. Därför är du varmt välkommen att slå en signal på 08-501 103 33. Du kan också mejla kundservice@vardia.se.

Till Kundservice

Anmäl skada

Om du har råkat ut för en skada är det viktigt att du anmäler den till oss så snart som möjligt. Det kan du göra här, dygnet runt. Om vi behöver kompletterande uppgifter så hör vi av oss.

Anmäl skada

Utmärkelser

Vardia utsågs till Framtidens arbetsgivare i försäkringsbranschen på den årliga galan Insurance Awards 2014. Utmärkelsen baserades på åsikterna bland unga anställda på 14 olika försäkringsbolag.

Läs mer

Bostadsförsäkringen är ett samarbete mellan Söderberg & Partners och Vardia Försäkring.

Om Söderberg & Partners
Söderberg & Partners startades 2004 med visionen om att utveckla och förnya bank- och försäkringsbranschen. Söderberg & Partners är idag Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter och erbjuder skräddarsydd och kvalificerad rådgivning utifrån varje kunds unika behov. För att kunna göra det har vi byggt upp Sveriges största fristående analysavdelning som dagligen utvärderar finansmarknadens leverantörer och produkter.

Om Vardia

Sedan starten 2010 har vi vuxit snabbt på försäkringsmarknaden och finns nu på tre kontor i Luleå, Örebro och Stockholm. Vardia Försäkring är ett helägt dotterbolag och en anknuten förmedlare till Gjensidige Forsikring ASA: ett ledande nordiskt sakförsäkringsbolag, som är börsnoterat i Oslo. Läs mer om Vardia Försäkring här >>

På villkorssidan kan du läsa vad som gäller för varje enskild försäkring. Där ser du vad som ingår och vilka undantag som finns.