Specialanpassade försäkringar till dina kunder

Företag och organisationer kan stärka sina varumärken genom att erbjuda kunder och medlemmar skräddarsydda försäkringar. Fördelaktiga erbjudanden för kundens bästa ökar också lojaliteten, eftersom du helt enkelt har lättare att tycka om ett företag som vill dig väl. Därför skapar vi brandade försäkringslösningar som passar just dina kunder.

Mervärde och provision

Alla våra samarbetspartners får provision på försäljningen. I övrigt anpassas upplägget efter varje enskilt samarbete. Ditt företag kanske vill ge kunderna möjlighet att teckna förmånliga Bilförsäkringar. Ett annat kanske vill erbjuda ett unikt upplägg på Hemförsäkring.

Vi står för försäljningen
Eftersom vi vet att försäkring inte är din kärnverksamhet så bidrar vi med försäkringskunskaperna. Naturligtvis står för vi också för försäljning och kundservice. Du som partner bestämmer om produkterna ska paketeras i er grafiska profil, eller i Vardias.

Kunniga rådgivare
En försäkring är bara en kundförmån om den tecknas. Därför lägger vi mycket kraft på att sälja in försäkringslösningen till dina kunder. Våra rådgivare är självklart väldigt kunniga och har dina kunders bästa för ögonen. Och om olyckan skulle vara framme hanteras skadorna snabbt och smidigt.

Bra system
Vardia har ett försäkringssystem som är .NET-baserat. Det är anpassat för att vi ska kunna skräddarsy försäkringar och dokument så snabbt och exakt som möjligt. Systemet ger dig också full insikt i affären.