Försäkringar till lägre priser

Vardia är för dig som inte tar onödiga risker och som inte vill betala för andras vårdslöshet. Du får skräddarsydda lösningar, vettig rådgivning och betalar bara för det skydd som du behöver – ingenting annat. Vi försäkrar dig och din familj, hemmet, bilen, båten, resan med mera. Vi har också företagsförsäkringar till utvalda branscher, samt fordons- och fastighetsförsäkring.

Vi växer snabbt

Vardia erbjuder försäkringar till privatpersoner och företag. Sedan starten 2010 har vi vuxit snabbt på försäkringsmarknaden och idag är Vardia Försäkring ett helägt dotterbolag och en anknuten förmedlare till Gjensidige Forsikring ASA, ett ledande nordiskt sakförsäkringsbolag, som är börsnoterat i Oslo.

Läs mer

Utmärkelser

Vardia utsågs till Framtidens arbetsgivare i försäkringsbranschen på den årliga galan Insurance Awards 2014. Utmärkelsen baserades på åsikterna bland 450 unga, anställda på 14 olika försäkringsbolag. 2012 utsågs Vardia även till Årets Försäkringsbolag på samma gala.

Läs mer

Nyhetsrum

Varmt välkommen till vårt nyhetsrum! Här kan du läsa pressmeddelanden och spana in de senaste nyheterna. Du kan också ladda ner pressbilder och får mer än gärna följa oss på Facebook.

Till Nyhetsrummet

Lediga jobb och karriär

Medarbetarna är vår främsta tillgång! Vi arbetar efter en gemensam värdegrund som genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss som arbetsgivare och se alla lediga jobb inom Gjensidigekoncernen.

Till Lediga jobb

Försäkringar på dina villkor

Genom att undvika de största riskerna kan vi ge dig riktigt bra försäkringar, till lägre priser. Det var så vi tänkte när vi startade Vardia Försäkring 2010. En enkel ekvation, för smarta kunder.

Läs mer om vårt kundlöfte

Partners

Företag och organisationer kan stärka sina varumärken genom att erbjuda kunder och medlemmar skräddarsydda försäkringar. Läs gärna mer om våra framgångsrika partnersamarbeten.

Till Partnersidan

Ring för att teckna försäkring. Vi kan samtidigt kontrollera att du inte är dubbelförsäkrad eller saknar viktigt skydd.