Försäkringar till lägre priser

Norrlandsförsäkring är ett varumärke inom Vardia Försäkring. Försäkringarna har anpassats efter de lokala förutsättningarna i norra Sverige och kan bara köpas av personer som är bosatta i området. Försäkringarna är för dig som inte tar onödiga risker och som inte vill betala för andras vårdslöshet. Du får skräddarsydda lösningar, vettig rådgivning och betalar bara för det skydd som du behöver – ingenting annat. Vi försäkrar dig och din familj, hemmet, bilen, båten, resan med mera. Vi har också företagsförsäkringar till utvalda branscher, samt fordons- och fastighetsförsäkring.

Om företaget

Norrlandsförsäkringar är ett varumärke inom Vardia Försäkring. Försäkringsgivare är Gjensidige Forsikring ASA Norge, svensk filial, organisationsnummer 516407-0384, en filial till Gjensidige Forsikring ASA, organisationsnummer 995 568 217, med huvudkontor och säte i Oslo, Norge. Den svenska filialens huvudkontor ligger i Stockholm.

Läs mer om Vardia

Ring för att teckna!

Vi tycker om att prata med våra kunder och tror att vi kan hjälpa dig bättre så. Samtidigt kan vi kontrollera att du inte är dubbelförsäkrad eller saknar viktigt skydd. Slå en signal på 0920-50 00 00 eller mejla kundservice@norrlandsforsakring.se.

Tips och råd

Som försäkringsbolag får vi se ett och annat i skadeväg. Därför har vi också koll på hur skadorna kan förebyggas. Läs gärna mer om hur du motar tjuven i grind, hur du brandskyddar hemmet och vad du ska tänka på inför resan.

Så minskar du risken för olyckor

Här kan du läsa mer om våra försäkringar. Vad sägs om en ovanligt förmånlig försäkring för till exempel barnen, husbilen, båten eller fritidshuset?