Snabb hjälp i akuta lägen

Vi hjälper dig snabbt; om det som inte får hända ändå händer … Om huset till exempel brinner ner, eller om du drabbas av en annan skada som gör att familjen inte kan bo kvar. Personlig service dygnet runt och upp till 50 000 kr i direkt ersättning för att klara vardagen – det är några exempel på vad vi kan bidra med.

I Sverige

Behöver du akut hjälp vid en brand eller vattenskada? Ring skadejouren dygnet runt på 08-657 64 31.

  • Upp till 50 000 kr i direkt ersättning, för att klara vardagen. Pengarna betalar vi vanligtvis ut inom 6 timmar från att du anmält skadan till oss!
  • Personlig hjälp dygnet runt.
  • Vi samarbetar med räddningstjänsten för att direkt begränsa skadorna på hemmet och sakerna.
  • Vi tar fram en plan tillsammans med dig för hur skadan ska ersättas. Kan du inte vänta på att vi bygger upp huset? Hade du ändå tänkt flytta? Vill du bygga huset med ett mindre garage och två extra rum, eller vice versa? Inga problem – tillsammans hittar vi en bra lösning!

Utomlands

Har du råkat ut för en akut skada utomlands? Ring skadejouren dygnet runt på +46 8 587 717 17.

KUNDERNA TYCKER

När jag kom hem var dotterns akvarium nästan tomt. Pumpen som skulle blåsa in luft hade istället sugit ut vatten. Det hade runnit längs väggen, genom golvet och till köket nedanför. Jag möttes av stor förståelse och guidades i hur jag skulle gå tillväga. Drygt två veckor senare var allt återställt och ersättningen utbetald. Positivt rakt igenom!

Joakim BackströmSpekeröd

En gång tappade jag min dator. Vid ett annat tillfälle började parabolboxen att brinna. Nu senast fick jag en plåtskada på bilen när jag försökte undvika att köra på en fågel… Sedan två år tillbaka har jag Hemförsäkring, Allriskförsäkring och Bilförsäkring hos Vardia och jag har fått riktigt bra hjälp varje gång när något har hänt.

Mahmoud IsmailiÖrebro